– Lidmaatschapstest


Boek hier je proefles


Doe de lidmaatschapstest

Wil jij weten of Sportplaza club Velsen bij jou past? Doe de test!

Ben jij op zoek naar een sportschool in regio Velsen? En wil jij samen met onze fitness instructeurs jouw doelen behalen? Dan is onze sportschool dé plek voor jou! Onze sportschool biedt zowel vrije trainingen als groepslessen aan voor ieder niveau en zorgt door middel van persoonlijke begeleiding voor blijvend resultaat.

Een advies op maat: 5 vragen

Het kan natuurlijk lastig zijn om meteen het juiste lidmaatschap te kiezen. Zeker als je nog niet weet of Sportplaza club Velsen wat voor jou is. Daarom geven we jou graag een advies op maat, zodat jij precies weet welk lidmaatschap het beste bij jouw doelen past.

Stuur ons een mail:

Dit is een vrijblijvende test om erachter te komen welk lidmaatschap bij je past. Je zit dus nergens aan vast. Ben jij geïnteresseerd? Stuur ons dan een mail en vermeld jouw: Naam, E-mailadres, telefoonnummer, hoelang je erover wil doen om jouw doelen te behalen, hoevaak in de week jij bereid bent te sporten en of je wil afvallen in gewicht. En dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! Dus klik op de knop hieronder.


Klik hier